Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Στη μνήμη της μεγάλης ευεργέτιδας του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας

Η εκδήλωση για τη Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 9 Οκτ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, τα μέλη του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας, πραγματοποίησαν εκδήλωση με την οποία τίμησαν τη μεγάλη ευεργέτιδα του ομίλου, Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, στον πολυχώρο “Αρτίκι” που φέρει το όνομά της.

Η αύρα της μοναδικής προσωπικότητας αυτής της σπουδαίας γυναίκας, το ήθος της, η ευγένειά της, η διακριτική παρουσία της, η ολόπλευρη στήριξη στο “πνευματικό της παιδί”, το Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας και η ποικιλότροπη στήριξη θεσμών, φορέων και πολιτών της Ερμιονίδας, αναδείχθηκαν στη συγκινητική, μεστή και ολοκληρωμένη παρουσίαση που έκανε ο πρόεδρος του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας και προσωπικός της φίλος, Δημήτρης Σίδερης.

Η εκδήλωση του Θ.Ο.Ε. στη μνήμη της Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ

Στο αφιέρωμα παρουσιάστηκαν φωτογραφίες και βίντεο, από όμορφες στιγμές και συνεντεύξεις της αείμνηστης Μαράικε, που δημιούργησε συγκινητική ατμόσφαιρα, ενώ το αφιέρωμα ολοκληρώθηκε με ημίωρο ορχηστρικό πρόγραμμα στο πιάνο, με το Γιάννη Μπελώνη, που απέδωσε θαυμάσια τους “δεκαπέντε εσπερινούς” του Μάνου Χατζιδάκι.

Στο τέλος ο καλλιτέχνης και φίλος του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας, Όθωνας Μεταξάς, αφιέρωσε δύο τραγούδια στη μνήμη της Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, το “Μην τον ρωτάς τον ουρανό” του Μ. Χατζιδάκι και το “Θυμήσου το Σεπτέμβρη” του Γ. Σπανού.

Η εκδήλωση του Θ.Ο.Ε. στη μνήμη της Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλος, ο πρώην δήμαρχος κ. Σφυρής, ο πρώην δήμαρχος Κρανιδίου κ. Καμιζής, οι ιερείς, π. Χριστοφόρος, αρχιερατικός επίτροπος Κρανιδίου, π. Πολυχρόνης, εφημέριος Πορτοχελίου, η πρόεδρος του Μεταπτυχιακού του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Μαρία Βελιώτη, εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της Ερμιονίδας και τα μέλη του Θ.Ο.Ε.

«Η προσφορά της σε όλη την Ερμιονίδα υπήρξε ανεκτίμητη. Ακόμη σημαντικότερη στο Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας. Χρέος μας απέναντί της να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στον πολιτισμό της επαρχίας μας και να διατηρήσουμε την παρακαταθήκη που μας άφησε» αναφέρει η ανακοίνωση του Θ.Ο.Ε.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.